Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا، در ابتدای این نشست ایرج محمدی با تشکر از مدیران شبکه سه و منوچهر هادی اظهار داشت: کارگردانی که فیلم‌هایش در سینما و شبکه نمایش خانگی فوق میلیاردی می‌فروشد بسیار ارزشمند است که با دستمزد کم به تلویزیون می‌آید، اولین بار که سناریو را به او دادیم، موقعی که می‌خواستیم عقد قرارداد کنیم با دستمزدی بسیار پایین گفت من این کار را فقط و فقط برای مردم انجام می‌دهم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در صورتی که می‌توانست با مبلغ پایین کار نسازد و به دنبال کار سینمایی برود.

این تهیه‌کننده افزود: این سریال ابتدا قرار بود با نام «پاهای بی‌قرار» ساخته شود و و البته با عنوان «پاهای بی‌قرار» کار را شروع کردیم اما به خاطر دلدادگی عوامل به ساخت این سریال، نام آن را به عنوان «دلدادگان» تغییر دادیم.

او درباره حاضر نشدن پانته‌آ بهرام در صحنه‌های پایانی سریال دلدادگان، توضیحاتی ارائه داد و گفت: احترام ویژه‌ای برای خانم پانته‌آ بهرام قائلم اما به دلیل مسائل مالی که پیش آمد در قسمت آخر ایشان از کار خداحافظی کردند. بارها سعی کردیم وساطت کنیم و حتی به منزل او رفتیم اما حاضر به پذیرش مشکلاتی که وجود داشت نشدند و در نهایت پایان‌بندی ما پایان‌بندی را با وجود اینکه به دستگیر شدن افسانه منجر می‌شد کمی تغییر دادیم.

در ادامه این نشست منوچهر هادی نسبت به پخش نامنظم سریال «دلدادگان» انتقاد کرد و گفت: پخش نامنظم کار به سریال ما لطمه زد. تلویزیون در زمان پخش این سریال هر چیزی را اولویت قرار داد به جز سریال «دلدادگان». شبکه سه پخش تله‌فیلمی که ۱۸ سال پیش ساخته شده و کارگردانش سالهاست خارج از ایران زندگی می‌کند یا پخش سریال کره‌ای را به سریال وطنی که زحمات زیادی برای آن کشیده شده، ترجیح داد. اگر قرار است کاری برای مخاطب انجام بدهیم که دیده شود، باید به آن احترام گذاشت.

این کارگردان با اشاره به کار کردن در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی رضایت خود را از کار کردن در تلویزیون ابراز کرد و گفت: کار با تلویزیون برای من لذت‌بخش بود و به لحاظ دشواری و ممیزی هیچ مشکلی نداشتم و هیچگاه اذیت نشدم.

تهیه‌کننده هم درباره حاشیه‌های این مجموعه در قسمت‌های پایانی و عدم حضور پانته‌آ بهرام و دلایل بروز آن اظهار کرد: عوامل در مجموعه شرایط اقتصادی را تحمل کردند و هنوز برخی از عوامل، دستمزد خود را دریافت نکردند، نویسنده این اثر به تازگی دستمزدش را گرفته و برخی از دوستان علاوه بر اینکه دستمزد نگرفتند مبلغی را هم به کار تزریق کردند. تلویزیون باید از بازیگرانی مثل مهرانه مهین‌ترابی مجسمه‌ای با نماد صبوری بسازد و همین طور بقیه که صبوری کردند کار ۱۲ ماهه ساخته شود. خانم بهرام تنها بازیگری بودند که این واکنش را به لحاظ قراردادی داشتند که شاید حق با ایشان باشد، اما در یک مجموعه همه اعضای خانواده هستند و نباید همدیگر را رها کنند. شاید سختی ببینند اما پای خانواده می‌ایستند. متاسفانه با نهایت احترامی که برای ایشان قائل هستیم نبود ایشان باعث شد خط پایانی قصه به شکل دیگری تعریف شود. هر چند که عدم حضور ایشان قصه را از لحاظ روایی تا حدی تغییر داد اما از لحاظ مضمونی به «دلدادگان» ضربه‌ای وارد نشد.

منوچهر هادی در ادامه این بحث، توضیح داد: خانم پانته‌آ بهرام در طول دو ماهی که با ما کار کرده است، مبالغ دریافتی‌ را با ایشان تسویه کردیم اما ایشان تاکید داشتند که بقیه قراردادشان را نیز دریافت کنند و در واقع تسویه کامل می‌خواستند تا پس از آن کار را ادامه بدهند. من زمانی که در تلویزیون کار می‌کنم به عشق مردم و برای مردم کار می‌کنم و فکر می‌کنم بقیه هم همین نگاه را داشته باشند. زمانی که به تلویزیون و کار کردن برای مردم عشقی نداشته باشی فایده‌ای ندارد. خانم بهرام تنها بازیگری بودند که خیلی زودتر از سایر عوامل بخش زیادی از دستمزدش را دریافت کرده بود.

وی افزود: من دلیل پافشاری خانم بهرام را برای دریافت دستمزدش پیش از به سرانجام رسیدن کار نمی‌فهمم. پس از این حاشیه‌هایی که مبنی بر تغییر قسمت آخر پروژه «دلدادگان» شد، آقای محمدی تهیه‌کننده کار دو فقره چک برای ایشان هم کشید اما درخواست کردند که فقط نقد می‌خواهند و پس از آن خانم بهرام در فضای مجازی می‌نویسند که پایان‌بندی سریال این نبوده است. اهالی تئاتر افرادی متعهد و دغدغه‌مند در کارشان هستند و می‌دانم که ایشان در تئاتر تربیت شده‌اند و این نوع رفتارها از این بازیگر بسیار بعید است و حیف است این نوع رفتارها در قبال تلویزیون و مخاطبان میلیونی‌اش انجام شود. واقعا باید فکری برای این رفتارها بشود. با نهایت احترامی که برای پانته‌آ بهرام قائل هستم، او باید به خاطر این رفتارش از مردم عذرخواهی کند. مردم از این پایان‌بندی دلشکسته‌اند و در این مورد واقعا تلویزیون را نمی‌توان مقصر دانست. اگر خانم بهرام تا این حد نسبت به تلویزیون بدبین هستند دلیل کار کردنشان با تلویزیون را نمی‌فهمم.

ادامه دارد...

خبرنگار: علی ناصری

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: چک دستمزد سازمان صدا و سیما شرایط اقتصادی فرهنگ و هنر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۲۷۳۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان از آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلان خبر داد و گفت: این سریال در ۳۰ قسمت ۴۰ دقیقه‌ای تولید و روی آنتن خواهد رفت. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، علی مرادی ظهر امروز در جلسه قرارگاه رسانه‌ای استان که به مناسبت برنامه‌ریزی و پاسداشت روز دختر در صداوسیمای کردستان برگزار شد، اظهار داشت: تقویت فرهنگ رضوی و آشنای با جایگاه  فرهنگ‌ ایرانی و اسلامی با هدف هم‌افزایی و راهکارهای عملیاتی و پیشنهاداتی برای تولید محتوا در فضای رسانه تشکیل شود.

وی گفت: تبیین جایگاه حضرت معصومه(س) به عنوان الگوی بی‌بدیل در کمال، معرفت، علم و شایستگی برای دختران به عنوان مادران آینده ایران بسیار ارزشمند و پراهمیت است، لذا توجه به پرداختن موضوع حجاب و عفاف و الگو سازی دختر ان مسلمان کُرد یک ضرورت اساسی و بنیادی برای استان کردستان است.

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان تصریح کرد: تأثیرگذاری دختران کُرد با رویکرد الگو آفرینی، بصیرت افزایی، نشاط بخشی و تبین جایگاه دختران کُرد در دفاع از عزت ملی و مقاومت هوشمندانه تبلیغات دشمان با تأیید بر کرامت زن ایرانی ضرورت است. 

وی با بیان اینکه برنامه‌های متنوعی به صورت گسترده برای پاسداشت روز دختر و دهه کرامت تدارک دیده شده است، افزود: حضور پرنشاط و پرقدرت در فعالیت‌های اجتماعی، فرهنگی، ورزشی با رویکرد هویت قومی و ملی در تحقق این امر بسیار تأثیرگذار است.

مرادی عنوان کرد: امروز در نظام جدید حکمرانی دنیا قدرت رسانه تعریف شده و به عنوان قوه چهارم شناخته شده، رسانه‌های اجتماعی قوه چهارم با تأثیرگذاری هنری و فرهنگی تعریف کُرد و اهمیت حوزه رسانه برکسی پوشیده نیست.

وی درباره فعالیت قرارگاه قرارگاه رسانه‌ای استان توضیح داد: این قرارگاه براساس مصوبه شورای تامین استان تشکیل و با شکل‌گیری کارگروهای مربوطه نقش هم‌افزایی داشته و باید تمام توان خود را برای پیشبرد اهداف قرارگاه به‌کار بگیریم.

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان خطاب به اصحاب رسانه اظهار کرد: تلاش‌ها و خلاقیت‌های شما در مراسمات مختلف به ویژه انتخابات سال گذشته بسیار ارزشمند بود، مدیران فرهنگی و فعالان فرهنگی و عناصر رسانه‌ای در استان فرمانده‌های جنگ شناخته شده هستند و بسیار در این عرصه خوش درخشیده‌اند.

وی با یادآوری تولید و پخش سریال سنجرخان، از آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم ملقب به مستوره اردلان خبر داد و افزود: این سریال در 30 قسمت 40 دقیقه‌ای تولید و روی آنتن خواهد رفت. عدم تعیین‌تکلیف شهرک سینمایی سنه‌دژ موجب تأخیر در تولید این سریال شده که هفته آینده استاندار پیگیری و تعیین تکلیف خواهد شد.

مدیرکل صدا و‌سیمای استان کردستان با اشاره به اینکه 58 شبکه ماهواره‌ای کُرد زبان تبلیغات منفی و جامعه ما را تهدید می‌کنند، یادآور شد: الگوسازی و توجه به ظرفیت‌های نمونه افراد شاخص کُرد و زبان فرهنگ و هنر به نوعی بازدارندگی خواهد داشت و می‌توان از این طریق بسیاری از مشکلات و آسیب‌های جامعه را کنترل کرد.

به گزارش تسنیم؛ ماه شرف خانم ملقب به مستوره اردلان در سال 1220 قمری، در زمان حکومت امان الله خان والی اردلان در خانواده‌ای اهل فرهنگ در سنندج به دنیا آمد. خانواده‌اش، برخلاف فرهنگ و سنت آن زمان، او را هم‌تراز با مردان به آموختن علوم آن زمان تشویق کردند و وی نیز با ذوق و قریحه شعری‌اش، به یکی از شاعران نامدار این دوره تبدیل شد و در تاریخ نویسی نیز برابر با سایر مورخان آن دوره جلوه کرد.

زبان‌های کُردی، فارسی و عربی را نزد پدرش ابوالحسن بیگ قادری آموخت.

اولین زن تاریخ نگار جهان در 17 سالگی به اجبار با خسرو خان، فرزند امان الله خان والی سنندج ازدواج کرد و بیشتر اوقات خود را به مطالعه و سرودن شعر و نوشتن تاریخ می‌گذرانید و چون خسرو خان نیز شاعر بود، بیشتر او را بدین کار تشویق می‌کرد، مستوره هم به خسروخان علاقه‌مند شد.

دوران خوشبختی و آرامش روحی مستوره چندان طولانی نبود، زیرا خسرو‌خان اردلان در سال 1250 هجری قمری به بیماری کبدی دچار شد و ‌در 29‌ سالگی درگذشت. مرگ همسر و داغ از دست‌دادن برادر جوان ناکامش ابوالمحمد، علاوه بر سلب نشاط و شادابی جوانی از مستوره، ضربات روحی زیادی که دو ماه پرستاری و شب‌زنده‌داری از همسرش تحمل کرده بود، او را به انزوا و عزلت و مطالعه کتب دینی و تألیف کتاب عقاید کشانید.

مستوره در سال 1263 سنندج را ترک کرد و به سلیمانیه رفت و در همان شهر دیده از جهان فروبست. از جمله آثار این بانو می‌توان به دیوان شعر با 2 هزار بیت در قالب‌های مثنوی و غزل، تاریخ اردلان که معروفیتش را دو چندان کرده و وی را در عرصه تاریخ نگاری پرآوازه کرد و عقاید و شرعیات که عقاید مستوره در مذهب اهل سنت شافعی است، اشاره کرد.

انتهای پیام/484/

دیگر خبرها

  • آخرین تصویر ملوک طلوع‌نژاد پیش از فوت/ عکس
  • دلیلی اصلی عدم حضور بهرام افشاری در پایتخت ۷ فاش شد
  • بهرام افشاری به این دلیل مهم در پایتخت ۷ حضور ندارد
  • تیپ خانم مجری محبوب تلویزیون در کنسرت مصطفی راغب | تصویر
  • آغاز پیش تولید سریال ماه‌شرف خانم در سنندج
  • آغاز پیش‌تولید سریال «مستوره اردلان» در کردستان
  • عکس| خانم بازیگرِ تلویزیون، برای همیشه ایران را ترک کرد
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟