Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-04@15:23:30 GMT

بیانیه آیفیک درباره حاشیه های سریال دلدادگان

تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۳۵۶۴۷۶

بیانیه آیفیک درباره حاشیه های سریال دلدادگان

به گزارش جهان نيوز، انجمن صنفی شرکت ها و موسسات فیلمسازی ایران (آیفیک) با توجه به حواشی اخیر سریال دلدادگان، بیانه ای منتشر کرد که در ادامه می‌خوانید:

«بسمه تعالی
در سالهای اخیر که هجوم همه جانبه فیلم ها و سریال های بیگانه، از یک سو فرهنگ و هنر این مرز و بوم و از سوی دیگر اشتغال هنرمندان هنرهای تصویری را هدف گرفته اند، تولید کنندگان آثار تصویری با مقاومت در  برابر همه کمبودها و نامهربانی ها و فشارهای مالی و اقتصادی، اجازه ندادند به هویت تصویری کشور و همچنین اشتغال هرچند پر مرارت هنرمندان، در هجوم صورت گرفته ذره ای خلل وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در روزهای اخیر که یکی از آثار ارزشمند تصویری کشور در قالب سریالی پر مخاطب مورد توجه مردم عزیز کشورمان قرار گرفت، رفتار غیر حرفه ای و به دور از شئون صنفی یکی از عوامل این سریال، کام شیرین شده ذائقه مردم و هنرمندان را تلخ کرد.

بازیگر سالاری پدیده مذمومی که در سالهای اخیر و با ورود سرمایه های نامشخص، گریبان سینما و هنرهای تصویری ما را گرفته است، آینده وضعیت این هنرصنعت را با ابهام روبرو خواهد کرد.

بازیگران سینما و هنرهای تصویری هم همچون دیگر عوامل تولید یک اثر تصویری، از سهمی مساوی در خلق یک اثر هنری زیر نظر تهیه کننده برخوردارند و قطعا در موارد اختلافی محق خواهد بود از طرق قانونی و مسالمت آمیز بدون آنکه لطمه ای به تولید یک اثر هنری وارد کند، حقوق متصوره خود را وصول نماید.

اینکه بازیگری گمان کند به صرف آنکه به اصطلاح راکورد پیدا کرده می تواند با گروگانگیری تولید یک اثر هنری منویات خود را عملی کند، خیالی عبث خواهد بود.

انجمن صنفی شرکتها و موسسات فیلمسازی ایران (آیفیک) بارها در مجامع و نشست های مختلف خطرات بروز این ناهنجاری را به مسئولین امر گوشزد کرده است و از این پس نیز با تصمیمات صنفی از ادامه بروز این ناهنجاری جلوگیری خواهد کرد.

تولیدکنندگان آثار تصویری اجازه نخواهند داد، تولید آثار مورد علاقه مردم و ایجاد کننده اشتغال برای هنرمندان شریف این حرفه، به گروگان عده ای معدود درآید.

در پایان ضمن عذرخواهی از مردم شریف ایران بابت اتفاقات رخ داده در پایانبندی سریال پرمخاطب "دلدادگان" به تهیه کنندگی آقای ایرج محمدی، حمایت قاطع خود از این شخصیت بزرگوار و پیشکسوت عزیز را اعلام می نمائیم.

انجمن صنفی شرکتها و موسسات فیلمسازی ایران (آیفیک)»

منبع:خبرگزاری دانشجو

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۳۵۶۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد

به گزارش گروه فرهنگی ایسکانیوز، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سیما، در ابتدا جبلی در کنار داود میرباقری (کارگردان) ، برمهانی (معاون سیما) و حسین طاهری (تهیه‌کننده) و گروه همراه به تماشای سکانس‌هایی از پروژه نشستند و بخش هایی از سریال در حضور وی تصویربرداری شد. در ادامه میرباقری و طاهری، رئیس سازمان صداوسیما را در جریان روند تولید سریال قرار دادند و توضیحاتی درباره لوکیشن آتشکده ماربین ارائه کردند.

بیشتر بخوانید: کدام بازیگران سینما در نقش معلم ظاهر شدند؟

انوش معظمی، امیررضا دلاوری، فرخ نعمتی و حسام منظور از جمله بازیگرانی بودند که در لوکیشن آتشکده ماربین حضور داشتند و مقابل دوربین رفتند.

سکانسی که در بازدید جبلی تصویربرداری شد، مربوط به بازی انوش معظمی و حضور هنروران بسیاری بود که در کنار این بازیگر قرار داشتند.

جبلی در حاشیه بازدید از پشت صحنه این سریال گفت: ما در سازمان صداوسیما تمام هم و غم و تلاشمان این است که نیازهای این مجموعه فاخر و تاریخی و جریان ساز تامین شود. خوشبختانه مراحل تولید اعم از تهیه و تامین زیرساخت ها و ساخت و سازها و یا تامین مراحل مختلف تولید طبق برنامه پیش می رود.

وی ادامه داد: امسال یکی از سخت ترین سال‌های تولید سریال در طول این هفت سال است که تولید این سریال آغاز شده است. می توانم بگویم امسال یک سال سرنوشت ساز است. لذا وظیفه ما در سازمان صداوسیماست که از همه ظرفیت ها و اختیاراتمان استفاده کنیم تا این مجموعه طبق برنامه ریزی پیش برود. چون استاد میرباقری و همکارانشان با جدیت مثال زدنی کار را پیش می برند. در سرمای زمستان و در مناطق پربرف و در گرمای تابستان زیر آفتاب کار را با دقت و وسواس و حساسیت کار را دنبال می کنند. امیدوارم ما و همکارانمان در سازمان و به خصوص سیمافیلم هم بتوانیم همچون گذشته در خدمتشان باشیم.

در ادامه میرباقری درباره روند تولید سریال افزود: فصل تولد سلمان را گرفته ایم و این روزها کار ادامه دارد. در اصل سکانس ها مربوط به بودخشان (پدر سلمان)، فرماندار جی است که در آتشکده ماربین مقابل دوربین می رود.

وی در پاسخ به این سوال که کار چه زمانی به پایان خواهد رسید هم گفت: ما طبق برنامه پیش می رویم؛ تدوین هم در حال انجام است و تلاشمان می‌کنیم سریال را سال ۱۴۰۵ به پخش برسانیم.

اینجا یک دانشگاه عظیم است

حسین طاهری هم درباره تولید سریال گفت: سلمان فارسی یکی از مجموعه های بزرگ صداوسیماست که در تولید آن هم نگاه مدیران و هم نگاه ما به آینده و نسل های بعدی است. اینجا یک دانشگاه عظیم است که نسل ها را برای صنعت فیلمسازی رشد می دهد.

وی ادامه داد: در معماری مجموعه تلاش شد تا یک کار جدی از ایران باستان را به جا بگذاریم. دوره ای که مغفول مانده بود اما با همت دکتر جبلی این بستر ایجاد شد.

جبلی در انتها به تماشای راش هایی از سریال نشست و با طاهری، میرباقری و احمدجو درباره قصه و بخش های مختلف این سریال گفت‌وگو کرد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229250 برچسب‌ها سریال

دیگر خبرها

  • تبلیغات گل درشت در تلویزیون، سینما و شبکه نمایش خانگی به مرز فاجعه رسیده است/ تلویزیون شفاف‌سازی کند
  • هفته پررنگ فیلم کوتاه و مستند/ از یک شایعه تا وظیفه جدید سینمایی
  • نماد‌های عجیب در انتخابات هند
  • ساخت سریال‌های جدید «الف ویژه» در دستور کار تلویزیون
  • واکاوی ممنوعیت پخش مجموعه «حشاشین»
  • تلویزیون درام ورزشی می‌سازد/ چرا آثار کمدی کمتر به آنتن می‌رسد؟
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • سریال‌های جدید آنتن را پررونق می‌کنند؟
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت!
  • زنجیره تولید دارو در البرز باید توسعه یابد